A lakóparkról

A LAKE11 zöld környezetben, modern okosotthon-megoldásokkal várja új lakóit.

Mindenkinek jár egy fa!

A belga Atenor évtizedek óta aktív az ingatlanfejlesztő szektorban. Kezdetektől a feladatának tekinti, hogy felelősséget vállaljon a környezetért, ezért kizárólag korszerű épületeket hoz létre. Magyarországon 2008 óta van jelen, eddig megvalósított irodaépületei mind a legmagasabb, BREEAM Excellent minősítésben részesültek. A Lake11 Home & Park közvetlenül a tóparton helyezkedik el, futópályát is kínáló sétányokkal körülvett, többhektáros, zöld park veszi körül. A környezettudatos építészeti megoldások mellett a fejlesztő dús belső kerteket, pihenőhelyeket, parkokat hoz létre, amelyek a lakók szabadtéri pihenését, munkavégzését és természethez kapcsolódását segítik. Mondhatjuk úgy is, hogy nálunk minden lakó kap egy fát.

Mindenkinek jár egy fa
Megbízható zöld fejlesztő

Megbízható, zöld fejlesztő

Az ATENOR közel 100 éves múltú, európai ingatlan fejlesztő vállalat. Ez idő alatt Európa 10 országában, 16 városban összesen 1,3 millió négyzetméter volumenű sikeres fejlesztést valósított meg. 13 évvel ezelőtt az ATENOR Magyarországon elsőként jelent meg, mint zöld irodaépület-fejlesztő és azóta is folyamatosan azon dolgozik, hogy projektjei összhangban legyenek a legmagasabb ökológiai követelményekkel. Mindezek mellett a cég elsőként kapta meg hazánkban az Access4you akadálymentes helyszín arany fokozatú minősítését a hat épületből álló Váci Greens irodaegyüttesre.

Valódi változatosság

A Lake11 Home & Park otthonainak megtervezésével 4 különböző stílust megálmodó, többszörös díjnyertes építész irodát bíztunk meg. 4 féle épületegyüttes, de egyetlen közös filozófia: modern, XXI. századi, életteli lakókörnyezetet létrehozni változatos és igényes homlokzati burkolatokkal, ahol a különböző stílusú épületek és a természet között egységes tájépítészeti koncepció teremti meg a harmóniát. Az épületek a terület természetes adottságait lekövetve a tó és a tágabb dombos táj egységét összekapcsolva fokozatosan futnak le a Tóváros utcától a tó partjáig. A több égtáj felé megnyitott nagyméretű ablakfelületek, a tágas, bútorozható erkélyek és teraszok mind exkluzivitást, magas igényszintet jelenítenek meg. A lakások változatos kilátással a tóra, a belső dús kertre és a környező budai hegyekre tájoltak.

Valódi változatosság

LAKÁSTÍPUSOK

Ahány életstílus, annyi otthon

A Lake11 Home & Park különleges otthonokat kínál különböző életstílusú emberek számára. A kompakt, egyszobás stúdióktól kezdve, a 2-3-4 hálószobás, akár kertkapcsolatos családi lakásokon át a tóparti villalakásokig és kétszintes duplex vagy akár penthouse lakásokig, minden élethelyzetnek és igénynek megfelelő lakástípus megtalálható a lakóparkon belül. Nem számít, hogy te éppen hol tartasz az életben. Csak az számít, hogy olyan helyen élhetsz, ahol valódi közösség és körülölelő természet vár. Ahol minden lakáshoz jár kényelmes erkély vagy nagyvonalú terasz. Ahol karnyújtásnyira minőségi szolgáltatások könnyítik meg a mindennapi életet. És ahol bármerre nézel gyönyörű kert és park vesz körül.

Szolgáltatások

KÖZEL A VÁROSHOZ

Környezet és lokáció

Válaszd ki, hogy mire vagy kíváncsi!

Sport lehetőségek,kirándulóhelyek

Sport lehetőségek, kirándulóhelyek

A Lake11 Home & Park területén többhektáros, zöld park, sétányok és a tó körüli futópálya nyújt közvetlen sportolási lehetőséget az ott élők számára. A közelben számos lovarda, már kiépített uszoda, strand, fitneszterem, síiskola, tenisz- és squashpálya várja a beköltözőket. A pár percre lévő Kamaraerdő természetvédelmi területe minden évszakban alkalmas sétára, futásra, kerékpározásra vagy családi túrákra. A Nagyrét hatalmas füves területe, tűzrakóhelyei pedig kiválóak piknikezésre.

Irodák és bevásárlóközpontok

Irodák és bevásárlóközpontok

Kőrérberekhez közel szinte minden nagy üzletlánc megtalálható ezért ideális a nagy családi bevásárlásokra. A budaörsi bevásárlóközpontok és nagyáruházak, a MOM park vagy Budapest One irodaház is könnyen elérhetőek. A szintén 10 perces távolságban elérhető, újonnan nyílt Etele Pláza pedig üzletek, szolgáltatások, gasztronómia és szórakozás lehetőségeit kínálja gyönyörű, modern környezetben.

Autóval és tömegközlekedve

Autóval és tömegközlekedve

Amikor azt mondjuk, a városban vagyunk, akkor arra gondolunk, hogy szinte minden városi lehetőség vagy szolgáltatás pár percen belül elérhető, legyen szó moziról, bevásárlásról, találkozóhelyekről. A gyors bejutáshoz persze nem kell mindig autót használni. A 187-es busz és a 41-es villamos is a lakóparknál áll meg. Az M1, M7 és M0 autópályák is közvetlenül elérhetőek, így nagyon gyorsan kijutunk a városból, a nagy távolságok is lerövidülnek időben akár a Velencei-tóra, akár a Balatonra indulunk.

Válassz kategóriát a menüből!
Bezárás
Kattints a Lake11 logóra és tervezd meg útvonalad a lakóparkba!
Bezárás
Ajánlat 1 perc alatt

Regisztrálj most és kérd ajánlatunkat!

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek rá.

Kérdésed van? Látogass meg minket és tapasztalt értékesítőink segítséget nyújtanak a számodra!

Értékesítési tanácsadó

Kovács-Bita
Alexa

+36 30 144 8325 sales@lake11.hu

Értékesítési tanácsadó

Soponyai
Tünde

+36 30 092 6038 sales@lake11.hu