Aktuális ajánlatok

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Kedvező 10-90% fizetési konstrukció

Leendő otthonodat mindössze 2 millió Ft regisztrációs díjjal és rendkívül kedvező fizetési ütemezéssel lefoglalhatod.

Kedvező 10-90% fizetési konstrukció

Kedvező 10-90% fizetési konstrukció

Leendő otthonodat mindössze 2 millió Ft regisztrációs díjjal és rendkívül kedvező fizetési ütemezéssel lefoglalhatod. A vételár 10%-a az előszerződés aláírásakor, amely foglalónak minősül, míg a fennmaradó vételár a használatbavételi engedély megszerzését követő végleges adásvételi szerződés aláírását követően válik esedékessé, a regisztrációs díj a vételárba beszámít, kivéve az Eladó elállása esetén, ha a Vevő nem köti meg az adásvételi előszerződést.

Műszaki egyeztetés már csak korlátozott ideig lehetséges

A LAKE11 Home & Park építkezését megkezdtük, így már csak rövid ideig van lehetőség a kiválasztott lakás belső műszaki tartalmának módosítására. Egyéni igények szerinti módosítás már csak korlátozott ideig lehetséges. Regisztrálj minél hamarabb!

Műszaki egyeztetés már csak korlátozott ideig lehetséges

Válassz elsőként a LAKE11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most még elérhető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés

Állandó ajánlatok

Az egyszobás stúdiólakástól a 2-3 és 4 hálószobás családi, prémium, vagy belső kétszintes Duplex és Penthouse lakásokig, minden élethelyzetnek megfelelő lakáskínálattal várunk! Ne feledd, bármilyen lakástípust is választasz, az alapár minden esetben tartalmazni fogja a gépesített konyhát, a külső árnyékolót és alap okosotthon-funkciókat. Hiszen nálunk az az alap, ha te az első perctől otthon érzed magad!

Gépesített konyha az alapárban

Gépesített konyha az alapárban

A konyha nemcsak az étkezések színhelye, hanem minden otthon lelke. Itt töltünk sok-sok közös percet, együtt örülünk, ünnepelünk, beszélgetünk, játszunk, tanulunk. Ezért fontos számunkra, hogy minőségi gépekkel felszerelve (elektromos főzőlappal, elektromos sütővel és elszívóval), startra készen adjuk át neked. Étellel és élettel megtölteni úgyis te fogod.

Külső árnyékoló az alapárban

Nem baj, ha kint 40 C° van, amíg odabent csak 22 C°. Nálunk a lakásokhoz tartozó külső árnyékolórendszer is benne van az alapárban, hiszen a hővédelem mellett a természetes és mesterséges fény arányát és az otthon intimitását is befolyásolja, nem beszélve a hűtéshez szükséges energiafelhasznlás csökkentéséről. A típust, kapacitást és a pontos paramétereket a műszaki leírás fogja tartalmazni.

Külső árnyékoló az alapárban
Okosotthon funkciók az alapárban

Okosotthon funkciók az alapárban

A lakásokhoz alap és választható feláras okosotthon megoldásokat is kínálunk, amellyel még kényelmesebbé tesszük a mindennapjaidat. Használd ki a legmodernebb technológia előnyeit és kapcsold a komfortfokozatodat egy szinttel feljebb!

Ingyenes hitel ügyintézés és tanácsadás

Nem kell az albetétesítésre hosszú hónapokat várni. Hitelt már a használatbavételi engedélyre is lehet igényelni. Több, mint 12 bank ajánlatát közvetítjük ki. Minden kedves vevőnk számára ingyenes lakás-és zöldhitel ügyintézést, tanácsadást nyújtunk.

Ingyenes hitel ügyintézés és tanácsadás
Ajánlat 1 perc alatt

Regisztrálj most és kérd ajánlatunkat!

Az építkezés elindult.

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek rá.

Jogi tájékoztató

Az Akció szervezője a Lake Greens Kft. (a továbbiakban Eladó), az akció lebonyolítója az Eladó megbízásából az OC Investment Solutions Kft. Az akció a 2021. szept. 24-től regisztráló (azaz regisztrációs szerződést kötő) Vevőre és visszavonásig érvényes. Az Akció minden aktuálisan elérhető lakásra érvényesíthető, amelyekre új regisztrációs szerződés jön létre az Eladó és a Vevő között, abban az esetben, ha a Vevő a regisztrációs szerződésnek megfelelően megfizeti az Eladó számára a bruttó 2 millió Ft összegű regisztrációs díjat, azaz a díj az Eladó bankszámláján jóváírásra kerül.

A konyha, rendkívüli akciónk keretén belül, a 2022. június 30-ig lefoglalt lakásokhoz elektromos főzőlappal, elektromos sütővel, elszívóval, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel kerül átadásra. A konyhagépeknek, valamint a külső árnyékolónak a pontos típusát, kapacitását, műszaki paramétereit, működési elvét a műszaki leírásban határozzuk meg a fejlesztő által kínált csomagokból.

A weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás jogát fenntartjuk. A fentiek nem minősülnek ajánlattételnek, jogi kötőerővel nem bírnak, az ajánlatot az Eladó az érdeklődő lakásválasztását és az érdeklődővel való egyeztetést követően küldi meg.