Aktuális ajánlatok

IDŐSZAKOS AJÁNLAT

Vásárolja meg most álomotthonát, mi pedig megajándékozzuk egy tárolóval!

Bár a LAKE11 a budapesti átlaghoz képest tágasabb lakásokat kínál, tudjuk, tárolóhelyből sosem elég. Ha most vásárolja meg álomotthonát a LAKE11 lakóparkban, akkor mi 3 négyzetméterig ajándékba adunk egy praktikus tárolóhelyiséget a regisztrált vevőknek!

Az akció időszaka: 2024.04.05 – 2024.05.31

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Családi álomotthon államilag támogatott CSOK Plusz lakáshitellel

Első közös lakásként már 10% önerővel, 80 millió Ft-ig illetékmentesen vásárolhatod meg új otthonod!

Válassz a LAKE11 Home & Park lakáskínálatából, és foglald le leendő otthonodat most még elérhető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés

Állandó ajánlatok

Az egyszobás stúdiólakástól a 2-3 és 4 hálószobás családi, prémium, vagy belső kétszintes Duplex és Penthouse lakásokig, minden élethelyzetnek megfelelő lakáskínálattal várunk! Ne feledd, bármilyen lakástípust is választasz, az alapár minden esetben tartalmazni fogja a gépesített konyhát, a külső árnyékolót és alap okosotthon-funkciókat. Hiszen nálunk az az alap, ha te az első perctől otthon érzed magad!

Gépesített konyha az alapárban

Gépesített konyha az alapárban

A konyha nemcsak az étkezések színhelye, hanem minden otthon lelke. Itt töltünk sok-sok közös percet, együtt örülünk, ünnepelünk, beszélgetünk, játszunk, tanulunk. Ezért fontos számunkra, hogy minőségi gépekkel felszerelve (elektromos főzőlappal, elektromos sütővel és elszívóval), startra készen adjuk át neked. Étellel és élettel megtölteni úgyis te fogod.

Külső árnyékoló az alapárban

Nem baj, ha kint 40 C° van, amíg odabent csak 22 C°. Nálunk a lakásokhoz tartozó külső árnyékolórendszer is benne van az alapárban, hiszen a hővédelem mellett a természetes és mesterséges fény arányát és az otthon intimitását is befolyásolja, nem beszélve a hűtéshez szükséges energiafelhasznlás csökkentéséről. A típust, kapacitást és a pontos paramétereket a műszaki leírás fogja tartalmazni.

Külső árnyékoló az alapárban

Okosotthon funkciók az alapárban

A lakásokhoz alap és választható feláras okosotthon megoldásokat is kínálunk, amellyel még kényelmesebbé tesszük a mindennapjaidat. Használd ki a legmodernebb technológia előnyeit és kapcsold a komfortfokozatodat egy szinttel feljebb!

Kedvező 25-75% fizetési konstrukció

Leendő otthonodat mindössze 2 millió Ft regisztrációs díjjal és a rendkívül kedvező fizetési ütemezéssel lefoglalhatod. A vételár 25%-a az előszerződés aláírásakor, amely foglalónak minősül, míg a fennmaradó vételár a használatbavételi engedély megszerzését követő végleges adásvételi szerződés aláírását követően válik esedékessé, a regisztrációs díj a vételárba beszámít, kivéve az Eladó elállása esetén, ha a Vevő nem köti meg az adásvételi előszerződést.

Ajánlat 1 perc alatt

Regisztrálj most és kérd ajánlatunkat!

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek rá.