Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

Fókuszban a közösség és a társasági élet

Mindannyian megtapasztaltuk, hogy az elmúlt évek eseményei megváltoztatták a munkavégzés helyszínéhez fűződő viszonyunkat és egyúttal átformálták lakó- és élettérigényeinket. Az otthoni munkavégzésre és edzésre elegendő tér mellett az is egyre fontosabbá vált, hogy több időt tölthessünk közösségben, élőben találkozhassunk emberekkel, hiszen „az ember társas lény”.

A Kánai-tó partján az ATENOR egy igazi közösségi városnegyedet épít fel, ahol a tervezés középpontjában az ember áll, és az az ösztönös vágya, hogy közösségben élhessen. Ez a gyakorlatban azt jeleni, hogy az ingatlanfejlesztő fenntarthatóbb és befogadóbb élettereket alkot beltéren és kültéren egyaránt, hogy minden adott legyen egy pezsgő társasági élethez a lakóparkon belül is. Mit jelent ez a gyakorlatban?

• A LAKE11 otthonaiban kellően nagy tér áll rendelkezésre ahhoz, hogy nagy családi és baráti összejöveteleket szervezhess a nagy, amerikai konyhás nappalikban akár 30-40m2-en.

• A nagy teraszok tökéletes helyszínei lehetnek a kültéri partiknak, a közös grillezéseknek vagy az estébe nyúló, világmegváltó beszélgetéseknek.

• Ha pedig az otthon falain túl is szeretnénk társasági életet élni, a tóparti villaházak és a parkházak között futó Kánai út egy kiszélesített, csökkentett forgalmú szakaszán létesülő LAKE11 promenád kiválóan alkalmas lesz erre. Itt sétálva könnyen elérhetőek lesznek a közeli kávézók, játszóterek.

• A tóparti sétány mentén épülnek pihenőpontok, napozók, modern játszótér és kültéri sportolásra alkalmas helyszínek, például fitnesz park és futópálya is.

A LAKE11 Home & Parkban minden adott új ismeretségek, baráti kapcsolatok és ezáltal egy közösség kiépítésére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a LAKE11 Home & Park otthonai iránt, regisztrálj weboldalunkon és kérj ajánlatot!

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés