Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

Tóparti budai otthonok sportolásra hangolva

Újévkor rengeteg fogadalmat teszünk magunknak, amit igyekszünk is betartani. Ilyen például a több sport, testmozgás is. Pár hétig általában tudjuk tartani magunkat a terveinkhez, de ahogy visszarázódunk a hétköznapokba az edzések egyre többször elmaradnak és végül újévkor megint megfogadjuk őket. Ismerős ez az érzés?

Sokszor azért marad el a mindennapi mozgás, mert az edzőterem messze van, otthon kevés a hely egy edzősarok kialakítására, a kültéri sportoláshoz pedig inkább megvárjuk a jó időt.


Ha éppen életmódváltásban vagy és még új otthont is keresel, jó hírünk van: a LAKE11 Home & Parkban, könnyebben válhat a sport a napi rutinod részévé. A lakópark környékén rengeteg sportolási lehetőséged lesz, sőt a LAKE11 területét sem kell elhagynod, ha nem szeretnéd:

  • A lakóparkon belül edzhetsz a kültéri fitnesz parkban vagy futhatsz a tó körül kiépített futópályán is, amit kivilágítunk, így a sötétedés sem jelenthet akadályt
  • A közeli Sport11-ben úszhatsz, spinningelhetsz, squasholhatsz és kondizhatsz
  • A közeli lovardákból bármikor kilovagolhatsz a szabadba
  • A LAKE11 Home & Park otthonait pedig olyan tágas terekkel, nagy erkélyekkel és teraszokkal terveztük, hogy otthon is mozoghass, tornázhass vagy jógázhass, bármilyen idő is legyen.

Foglald le leendő otthonodat 2022. január 31-ig és használd ki a januári akcióinkat is:

  • Ebben a hónapban még díjmentesen módosíthatod a kiválasztott lakásod alaprajzát*, ha nagyobb térre lenne szükséged a sportoláshoz.
  • 50% kedvezményt adunk egy gépkocsibeállóra a IV. telken vásárolt lakásokhoz.
  • A földszinti parkházas otthonokhoz az előkertet ajándékba adjuk.
  • Otthonod most bevezető árakon, 10-90% fizetési ütemezéssel és 2M Ft-tal regisztrálhatod.

Kérj ajánlatot a weboldalon vagy értékesítőinktől!

* Amennyiben a fejlesztőnél 2022. január 31-ig regisztrál valamelyik lakás ingatlanra (azaz aláírja a vonatkozó regisztrációs szerződést), az adásvételi folyamat első műszaki konzultációja során a lakás építészeti alaprajzi elrendezése tekintetében ingyenesen kérhet módosításokat, amennyiben azt a fejlesztő kivitelezhetőnek tartja. A műszaki konzultáció menetére, kereteire, egyéb szabályaira és költségére ezen kívül továbbra is a regisztrációs szerződés mellékletéül csatolt adásvételi előszerződés alkalmazandó minden más kérdésben.

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés