Családi otthonok a budai zöldben

A LAKE11 lakásokra is igénybe vehető lesz az új CSOK Plusz

Új otthonteremtési támogatás indul 2024. január 1-től CSOK Plusz néven. A kamattámogatott hitelkonstrukció hozzásegíthet ahhoz, hogy a zöld környezetben épülő, családbarát budai lakóparkunkba költözzetek!

LAKE11 Home & Park családi lakásai egy kertes ház hangulatát teremtik meg Budapest XI. kerületének új, zöldövezeti városrészében. A Kánai-tó partján épülő otthonok a budapesti átlagnál jóval nagyobb belső terekkel rendelkeznek, itt több gyermeknek is jut külön szoba, és mindegyik lakáshoz tartozik egy nagy méretű panorámaterasz vagy egy magánkert.

A parkos, fás környezet egyszerre nyugodt és biztonságos, ugyanakkor a főváros minden előnye, remek iskolák, óvodák, bevásárlási, sportolási lehetőségek, és kirándulóhelyek karnyújtásnyira helyezkednek el, a pezsgő budai belváros pedig mindössze 15 percnyi autózással elérhető!

A lakópark nemcsak a zöld környezet és az infrastrukturális adottságok miatt lehet ideális otthona családodnak: lakásaink a legmodernebb építészeti technológiák felhasználásával, megújulóenergia-használattal, okosotthon-funkciókkal teszi egyedülálló és hosszú távú befektetéssé az ingatlanvásárlást. Ezek a modern, AA energetikai besorolással rendelkező, díjnyertes építészirodák által megálmodott lakások a jövő fenntartható ingatlanainak
szellemiségét idézik, így családod további generációi számára is otthonként szolgálhatnak majd.

Gyermekeitek itt a természet közelében, mégis biztonságos környezetben nőhetnek fel, a lakópark saját játszótere, a tópart, a sétányok, a közeli Kamaraerdő mind-mind kalandozásaik színterei lehetnek. A szülők számára megkönnyíti majd a mindennapokat a kényelmes közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, valamint a könnyű parkolás A geotermikus energiának köszönhető alacsonyabb rezsiköltségek, az okosan vezérelhető rendszerek és a tudat, hogy a kiváló minőségű alapanyaghasználatnak köszönhetően jó ideig nem kell majd felújítással bajlódniuk.

Álomotthonod már itt, a weboldalon, a Lakásválasztó programmal is kiválaszthatod! A menüpontra kattintva megtalálod elérhető lakásaink részletes alaprajzát, a telken, épületen belüli elhelyezkedést, sőt leendő kertedben vagy a teraszodról is körbenézhetsz.

Regisztrálj a weboldalon, vagy hívd közvetlenül értékesítőinket!

Kovács-Bita Alexa
+36 30 144 8325

Soponyai Tünde
+36 30 092 6038

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés