Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

Februári tároló akció a parkházas lakásokhoz!

Válogass a Lake11 Home & Park III. és nemrég értékesítésre megnyitott IV. telek parkházas lakásai közül, ahol még sok lakás szabad! Ha ezeken a telkeken még ebben a hónapban lefoglalod leendő otthonod és parkolóhelyed, akkor most kedvezményesen, 600.000Ft-ért vásárolhatsz egy tárolót is max. 5m2-ig*!

A LAKE11 Home & Park lakásai tágas belső terekkel rendelkeznek, de egy tárolónak hasznát fogod venni már az első perctől kezdve, hiszen új lakásunkban már nem szeretnénk kerülgetni a sok helyet foglaló bőröndöket, sport felszereléseket, megőrzendő iratokat, ráadásul rengeteg új eszközt is veszünk (például új TV-t, mikrót, kávéfőzőt, stb.), amikre a garancia csak akkor érvényes, ha megtartjuk eredeti csomagolásukat.

Erre kiváló rejtekhely egy most kedvezményes áron megvásárolható tároló:

  • Jó, ha mindig kéznél vannak a szerszámok, de ki szeretné a lakásban tárolni őket?
  • Télen a biciklinek, békatalpnak, napernyőnek, nyáron pedig a síléceknek, téli kabátoknak is kell egy hely, ahol ezeket tárolhatjuk.
  • Nagybevásárláskor a zsugor ásványvizeket, üdítőket nem kell felvinni a lakásba. Sőt, mostantól kedvencednek a tápot is veheted nagy kiszerelésben.

Foglald le leendő otthonodat még ebben a hónapban, és használd ki bevezető kedvezményeinket is:

  • Ebben a hónapban még díjmentesen módosíthatod a lakás alaprajz építészeti elrendezését.**
  • Otthonodat most bevezető áron, 10-90% fizetési ütemezéssel és 2M Ft-tal regisztrálhatod.
  • A LAKE11 minden lakásában az alapár részét képezi a gépesített konyha, a beépített külső árnyékolók és az alap okosotthon funkciók is, hogy beköltözés után, már az első perctől kezdve minden kényelmed meglegyen.

*A tároló kedvezményes ára 2022. febr. 28-ig egyidejűleg regisztrált parkházas lakás (III. és IV. telkek) és parkoló esetén vonatkozik egy tárolóra.

** Amennyiben a fejlesztőnél 2022. február 28-ig regisztrál valamelyik lakás ingatlanra (azaz aláírja a vonatkozó regisztrációs szerződést), az adásvételi folyamat első műszaki konzultációja során a lakás építészeti alaprajzi elrendezése tekintetében ingyenesen kérhet módosításokat, amennyiben azt a fejlesztő kivitelezhetőnek tartja. A műszaki konzultáció menetére, kereteire, egyéb szabályaira és költségére ezen kívül továbbra is a regisztrációs szerződés mellékletéül csatolt adásvételi előszerződés alkalmazandó minden más kérdésben. Jelen hírlevélben szereplő egyéb akció szintén a 2022. február 28-ig aláírt regisztrációs szerződés esetén vehető igénybe.

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés