Lakáskiállítás – Az értékesítés elindult!

A telekvásárlás után fél évvel már a nagyérdemű is megismerkedhetett a Lake11 Home & Park-kal.

„Azt látjuk, hogy a most elinduló zöld hitellel az eddiginél még nagyobb az érdeklődés a mi 3-4 hálószobás lakásainkra. A pandémiás időszak alatt pedig még inkább felértékelődött az olyan zöldövezeti lokációkon épülő lakóparkok iránti kereslet, mint amilyen a LAKE11 Home & Park. Ahol Budapest határain belül maradunk, de mégis közel lehetünk a természethez.”– nyilatkozta Vincze Edit, a lakópark értékesítéséért felelős OC Investment Solutions ügyvezetője.

A kíváncsi érdeklődőknek jó hír lehet, hogy a Lakáskiállítással szinte egyidőben megnyitotta kapuit a LAKE11 értékesítési iroda a 11. kerület, Budaörsi úton található Oneway irodaházban, ahol az OC Investment Solutions tanácsadói személyes időpont egyeztetéssel és 20 éves szakmai tapasztalattal segítenek minden kedves ügyfélnek a választásban. Az egyszobás stúdiótól a tóparti villaházas, 2-4 hálószobás családi, belső parkházas vagy kétszintes Duplex lakásokon át a Penthouse-ig, minden élethelyzetre kínálunk lakásokat.

Gondoltad volna, hogy az ATENOR a XI. kerületben lévő bő nyolchektáros telket még csak nem is olyan régen, 2021 februárjában vásárolta meg és rendkívül rövid idő alatt, mintegy félév múlva már el is indította az értékesítést? Ez a hatalmas lendület nem véletlen, hiszen a tervek szerint 5 éven belül a teljes lakópark elkészül, a lakások pedig különböző ütemekben kerülnek átadásra, ami által az aktuálisan elérhető lakáskínálat is folyamatosan frissülni fog. Az első ütem lakásait a 4 építészeti iroda közül a francia-magyar kooperációban dolgozó Demeter Design Stúdió Coldefy tervezte a Kánai út, Ásólúd utca, Bodorka utca és Tóváros út által behatárolt területekre és szomszédos tóparti telkekre.

Érdemes kihasználni ezt a bevezető időszakot, mert aki vásárolt már korábban új építésű lakást, az tudja, hogy ilyenkor lehet a legelőnyösebb feltételekkel szerződni. Hogy miért? Egyrészt a most érkező vevők elsőként válogathatnak a lakáskínálatból, másrészt a bevezető akció keretén belül, most kedvező 10-90%-os fizetési ütemezéssel, bevezető árakon és mindössze 2M Ft-os regisztrációs díj befizetésével lefoglalható álmaik otthona. A lakáskínálat pedig folyamatosan bővülni fog újabb lakásokkal, ezért érdemes a későbbiekben is visszatérni és ajánlatot kérni.

A leendő új otthon tulajdonosoknak számos állandó akcióval is készül az ATENOR. A piaci standardtól eltérően minden lakásnál és minden ütemben az olyan extrák is az alapár részét képezik, mint a gépesített konyha, külső árnyékoló és alap okosotthon funkciók.

Kérj ajánlatot most a weboldalon vagy telefonon és használd ki a bevezető akció nyújtotta kedvezményeket!

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés