Találkozzunk a Lakás kiállításon május 6-8-ig!

Szeretettel meghívunk a MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpontban 2022. május 6-8. között megrendezésre kerülő Lakás kiállításra. Látogass el a LAKE11 Home & Park standjára és ismerd meg a XI. kerület, Újbuda legimpozánsabb ingatlanberuházását!

Értékesítőink a helyszínen készséggel állnak a rendelkezésedre. Találd meg első zöldövezeti saját lakásod vagy válassz a számotokra ideális több hálószobás családi lakások közül! Érezz rá kétszintes Duplex lakásaink vagy exkluzív tóparti Villa lakásaink különleges hangulatára.

A korai szerződéskötők a kedvező 10-90%-os fizetési ütemezéssel is élhetnek, és mindössze 2M Ft-os regisztrációs díj befizetésével lefoglalhatják álomotthonukat a LAKE11 Home & Park-ban.

MIÉRT ÉRDEMES MÉG ELJÖNNÖD?

Bemutatjuk a standon, hogy milyen rekreációs zöld parkok, futópálya, promenád, pihenőpontok létesülnek a LAKE11 lakói számára.

Szakértői beszélgetésekből és előadásokból sok hasznos információt kapsz egy helyen, ha ingatlan befektetésben vagy új lakás vásárlásán gondolkozol. Érdemes ezért szombaton délután ellátogatni a rendezvényre, mert 16.15 és 17.00 óra között a piac legbefolyásosabb szereplői, köztük a LAKE11 fejlesztője, az ATENOR beszélgetnek arról, hogy milyen kilátások elé néz most a lakáspiac és mit várnak a szakértők az elkövetkező években.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Hamarosan találkozunk!

MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpont
Budapest, Csörsz u. 14-16, 1123
2022. május 6-8., minden nap 10-18 óráig
LAKE11 Home & Park by Atenor – C/5 stand

További információk a kiállításról: https://portfoliolakas.hu/

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés