Semmi gáz! A Föld hője fűti a LAKE11 Home & Park lakásait

Mindenki egy gázkitettség nélküli, kedvező fűtési költségekkel járó lakás tulajdonosává válik a LAKE11 Home & Parkban, ahol az otthonok megfelelő klímáját és használati melegvíz rendszerét geotermikus rendszer biztosítja. A föld kincsét, a talajban felhalmozódó és soha ki nem fogyó energiát aknázhatják ki, ezzel fűthetnek és hűthetnek.

Bár a hőszivattyús technológiák közül a földhőalapú fűtés bizonyítottan a legnagyobb hatékonyságú, a kiépítése mégis a legdrágább. A fenntartható városrészeket létrehozó, a LAKE11 Home & Parkot építtető ATENOR mégis a legkorszerűbb zöld energia használata mellett kötelezte el magát. Célja, hogy olyan jövőbe mutató és tartós műszaki megoldásokkal felszerelt otthonokat építsen, amelyek összhangban vannak a természettel és amelyek hosszú távon is az emberek jólétét szolgálják. Az így kiépített energiatakarékos rendszer minden előnyét és alacsony üzemeltetési költségét tehát a lakástulajdonosok fogják élvezni.

Ennél a rendszernél a CO2-kibocsátás a minimálisra csökkenthető, így olyan minimum BB energetikai besorolású, geotermikus fűtés-hűtéssel ellátott lakásokat tud kínálni az ATENOR, amelyek értékállósága is garantált. Már csak azért is, mert egyáltalán nem függenek a gáztól, tehát a LAKE11 otthonainak melege még válságosabb időszakokban is biztosított.

Milyen egyéb előnyei vannak a földhő alapú hűtés-fűtésnek? megtudhatod a telexen megjelent cikkből!

https://telex.hu/pr-cikk/2022/04/13/semmi-gaz-a-fold-hoje-futi-a-lake11-home-park-lakasait-x

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés