Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

Hírek

A lakásvásárlás továbbra is jó befektetés – A belgák bíznak a magyar piacban

Lassulhat, de megállni belátható időn belül a szakértői vélemények szerint nem fog a lakásárak emelkedése, hiába várnak erre jóideje az ingatlanvásárlást halogatók. A vevők többsége mielőbb szerződni szeretne, hiszen a lakásárak és a lakáshitel-kamatok is hónapról hónapra magasabbak. Meddig emelkednek még az árak? Idén egyetlen negyedév alatt, márciustól júniusig 5,9 százalékkal 1,27 millió forintra drágult […]

Mindenütt jó, de még jobb a zöld otthon

Otthon. A hely, ahol igazán feltöltődünk: ahol magunk vagyunk, vagy a családunkkal töltjük a szabadidőnket. Az igazi otthont nem rögtön találja meg az ember: önismeret szükséges ahhoz, hogy tisztában legyünk az igényeinkkel, és az sem mindegy, hol és hogyan lakunk, mi az, amit mi adunk ezáltal a környezetnek. A kényelmet és a tudatosságot ötvözi a […]

Fókuszban a közösség és a társasági élet

Mindannyian megtapasztaltuk, hogy az elmúlt évek eseményei megváltoztatták a munkavégzés helyszínéhez fűződő viszonyunkat és egyúttal átformálták lakó- és élettérigényeinket. Az otthoni munkavégzésre és edzésre elegendő tér mellett az is egyre fontosabbá vált, hogy több időt tölthessünk közösségben, élőben találkozhassunk emberekkel, hiszen „az ember társas lény”.

Találkozzunk a Lakás kiállításon május 6-8-ig!

Szeretettel meghívunk a MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpontban 2022. május 6-8. között megrendezésre kerülő Lakás kiállításra. Látogass el a LAKE11 Home & Park standjára és ismerd meg a XI. kerület, Újbuda legimpozánsabb ingatlanberuházását!

Semmi gáz! A Föld hője fűti a LAKE11 Home & Park lakásait

Mindenki egy gázkitettség nélküli, kedvező fűtési költségekkel járó lakás tulajdonosává válik a LAKE11 Home & Parkban, ahol az otthonok megfelelő klímáját és használati melegvíz rendszerét geotermikus rendszer biztosítja. A föld kincsét, a talajban felhalmozódó és soha ki nem fogyó energiát aknázhatják ki, ezzel fűthetnek és hűthetnek.

Új mérföldkő: Megkaptuk az építési engedélyt!

Örömmel tudatjuk, hogy a LAKE11 Home & Park megkapta első telkeire az építési engedélyt. A Balatoni út – Tóváros út és Kánai-tó mentén elhelyezkedő 8 hektáros telekcsoport alig egy évvel ezelőtti akvizíciója óta ezzel a fejlesztés egyik legfontosabb mérföldkövét sikerült elérnünk. Eredeti terveink szerint így hamarosan megkezdjük az építkezést, hogy 2026-ra felépüljön a LAKE11 lakópark.

Közösséget formáló terek

Nosztalgikus érzéssel gondolunk a kisvárosok bensőséges hangulatára. Szívesen élnénk olyan helyen, ahol a szomszéddal nem csak a lakógyűléseken lehet összefutni, ahol az emberek közelebbről ismerik egymást: közösséget alkotnak. Mindemellett persze nehezen mondunk le a pezsgő nagyváros által nyújtott szolgáltatásokról. Ezeket az ellentmondó igényeket együtt elégíti ki egy élhető lakópark, a LAKE11 Home & Park a XI. kerületben.

A tér luxusa a Kánai-tó partján

A nagyobb tér már a LAKE11 lakópark tervezési koncepciójában megmutatkozik. Szellős beépítettséggel, az épületek és zöld területek kiegyensúlyozott arányának a megtalálásával, valamint az egy lépcsőházra jutó alacsony lakásszámmal is figyelt a fejlesztő arra, hogy a piacon egyedülálló, nagy terekre hangolt és élhető lakóparkot hozzon létre.

Februári tároló akció a parkházas lakásokhoz!

Válogass a Lake11 Home & Park III. és nemrég értékesítésre megnyitott IV. telek parkházas lakásai közül, ahol még sok lakás szabad! Ha ezeken a telkeken még ebben a hónapban lefoglalod leendő otthonod és parkolóhelyed, akkor most kedvezményesen, 600.000Ft-ért vásárolhatsz egy tárolót is max. 5m2-ig*!

Tóparti budai otthonok sportolásra hangolva

Újévkor rengeteg fogadalmat teszünk magunknak, amit igyekszünk is betartani. Ilyen például a több sport, testmozgás is. Pár hétig általában tudjuk tartani magunkat a terveinkhez, de ahogy visszarázódunk a hétköznapokba az edzések egyre többször elmaradnak és végül újévkor megint megfogadjuk őket. Ismerős ez az érzés?