Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

OC Investment Solutions

OC Investment Solutions

Abban hiszünk, hogy tapasztalatainkat felhasználva a fejlesztővel együttműködve, olyan, a mai valós igényeket kiszolgáló lakóprojektek épüljenek, amelyek hosszú távon is élhetőek, szerethetőek. Ehhez felhasználjuk az Otthon Centrum hálózat páratlanul széles piaci információit, teljes országos lefedettségét és ügyfélkapcsolatait, így mindenkinél gyorsabban látjuk a megváltozott lakáskeresési igényeket és képesek is vagyunk rá reagálni.

Rólunk

Rólunk

Cégcsoportunk 2001 óta foglalkozik új építésű lakások, fejlesztési telkek értékesítésével. Az elmúlt 20 évben nagyszámú projektben vettünk részt, értékesítőként és/vagy szakértő tanácsadóként, közel 50 db projektet kizárólagos ügynökségként értékesítettünk. Munkánk során összesen 7900 db új lakás értékesítését menedzseltük az átadásig.

„Mindig az embert nézzük, az egyedi igényeknek megfelelően a legjobb megoldást keressük.”

A LAKE11 és mi

Az ATENOR Hungary és OC Investment Solutions évek óta töretlen sikeres együttműködése is hozzájárult, hogy 2021-ben elnyertük a LAKE11 Home & Park lakóprojekt értékesítését. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan lakónegyed születésében vehetünk részt, amely egyedülálló és értékteremtő lesz az újlakás-piacon.

A csapat

A lakások értékesítése során az értő figyelem, a pozitív ügyfélélmény és a szakértői tanácsadás a fő fókuszaink. Értékesítő kollégáink évtizedes tanácsadói rutinnal rendelkeznek az új építésű lakások területén, jól ismerik a lakásvásárláshoz kapcsolódó kérdéseket. Hiteltanácsadó kollégánk 10 éve dolgozik hitelezési területen. 12 bank egyedi, minden esetben személyre szabott hitelajánlatával támogatja az új lakás vásárlás finanszírozását.