Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

A III. telek északi részén különleges lakástípusok épülnek!

A Lake11 Home & Parkot a Kána-tó feletti lankás telekre terveztük. A terület előnyeit pedig a lehető legjobban ki is használjuk, hogy a különböző lakástípusok közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A LAKE11 III-as telkének magasabban fekvő részére – hasonlóképpen egy színházi nézőtér hátsó sorához – olyan épületeket is tervezett az ATENOR által felkért építész iroda, melyekből csodálatos panoráma nyílik nem csak egy, hanem két égtáj felé.

Ez az épületegyüttes a többszörösen díjazott és elismert Demeter Design Stúdió és a francia Coldefy együttműködésének gyümölcse, akik a III-as telek említett északi részén különleges lakás típusokat terveztek.


Milyen előnyöket nyújtanak a leendő lakóknak ezek az egyedi kialakítású lakások?

  • A sorházak a telek egyik legjobb adottságokkal rendelkező részén, a parkházak mögött egy összefüggő sort alkotva épülnek meg.
  • Az itt található lakások mindegyike ún. két frontos lakás.
  • A sorház lakásaiból csodálatos panoráma nyílik az egyik oldalon a Budai hegyekre, a másik oldalon pedig a szép zöld belső kertekre, a távolban pedig a kőérberki dombok látványa nyújt természetközeli élményt.
  • Ebben az épületegyüttesben a kisméretű, több hálószobás családi és a piacon egyedülálló, kétszintes duplex, vagy akár kertkapcsolatos lakások közül is választhatsz.

Foglald le leendő otthonodat 2022. február 28-ig és használd ki akcióinkat:

  • Ebben a hónapban még díjmentesen módosíthatod a kiválasztott lakásod alaprajzának építészeti elrendezését*.
  • A III. és IV. telkeken lefoglalt lakásod és parkolóhelyed mellé most kedvezményesen, mindössze 600.000Ft-ért vásárolhatsz egy tárolót is 5m2-ig!
  • Bevezető áron, 10-90% fizetési ütemezéssel és 2M Ft-tal regisztrálhatod leendő otthonod.

Kérj ajánlatot értékesítőinktől!

* Amennyiben a fejlesztőnél 2022. február 28-ig regisztrál valamelyik lakás ingatlanra (azaz aláírja a vonatkozó regisztrációs szerződést), az adásvételi folyamat első műszaki konzultációja során a lakás építészeti alaprajzi elrendezése tekintetében ingyenesen kérhet módosításokat, amennyiben azt a fejlesztő kivitelezhetőnek tartja. A műszaki konzultáció menetére, kereteire, egyéb szabályaira és költségére ezen kívül továbbra is a regisztrációs szerződés mellékletéül csatolt adásvételi előszerződés alkalmazandó minden más kérdésben. A fenti hírlevélben szereplő egyéb akció szintén a 2022. február 28-ig aláírt regisztrációs szerződés esetén vehető igénybe.

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés