Itt a szép és ragyogó jövő!
A LAKE11 lakásaival hosszútávra tervezhetsz

Akár otthonteremtési céljaid vannak, akár ingatlanbefektetést keresel, a legjobb döntést olyan lakás megvásárlásával hozhatod, amely minőségi állapota és fenntarthatósága révén nemcsak neked, de a gyerekeidnek, unokáidnak is megalapozhatja a jövőjét.

Befektetési tervek esetén általában a legmeghatározóbb vásárlási szempont a lakás értékállósága, de legalább ugyanilyen fontos a lokáció, a korszerűség és az ingatlan energiaigénye. A LAKE11 lakópark sokféle lakástípust kínál érdeklőinek:
stúdiólakások, duplexek, penthouse-ok, amelyek mindegyikére jellemző, hogy az átlagnál jóval tágasabb belső terekkel, jól kihasználható teraszokkal, igényes homlokzati burkolatokkal, a legkorszerűbb műszaki, valamint okosotthon-megoldásokkal épül. Egyszerre praktikusak és stílusosak, mely attribútumokkal könnyen és hosszútávon bérbeadhatók.

Ha a családalapítás vagy a családbővítés szerepel a távlati terveid között, a LAKE11 ahhoz is ideális helyszínt biztosít. A Kána-tó partján épülő modern ingatlanok tervezésénél alapvető szempont volt, hogy a nagyobb családok is kompromisszumok nélkül élhessenek, és élvezhessék a tér luxusát: minőségi időt tölthetnek el a közös terekben, miközben az elvonulásra is lehetőségük van, akár otthoni munkavégzés, akár szórakozás céljából.

A lakópark legfőképpen azt a célt szolgálja, hogy lakói közel lehessenek a természethez a fővároson belül is, miközben maximálisan teljesül a komfortérzetük. Nem kell lemondanunk zöld környezetről, mégis minden, amire szükségünk lehet (bevásárlás, orvosi ellátás, iskolák, óvodák), karnyújtásnyira van tőlünk. A gyermekünket parkos és biztonságos környezetben nevelhetjük, de felnőttként, nyugdíjasként is élvezetet nyújthat a kertvárosi hangulat, annak minden előnyével (szomszédok, más családok közelsége, csökkentett autóforgalom, friss levegő, kertészkedés, szabadtéri sportolás lehetősége).

Az ingatlanvásárlás minden ember részéről olyanfajta elköteleződést igényel, amely évekre, akár évtizedekre szól. Ezért fontosnak tartjuk, hogy az adott ingatlan ne csak a jelenben állja meg a helyét, hanem később is korszerű, jól kihasználható legyen. A LAKE11 ingatlanjai már most olyanok, mintha a jövőben épültek volna.

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés