Aktuális ajánlataink

Most 2M Ft-tal és kedvező 10-90% fizetési ütemezéssel lefoglalhatod leendő otthonod. Részletek

Új mérföldkő: Megkaptuk az építési engedélyt!

Örömmel tudatjuk, hogy a LAKE11 Home & Park megkapta első telkeire az építési engedélyt. A Balatoni út – Tóváros út és Kánai-tó mentén elhelyezkedő 8 hektáros telekcsoport alig egy évvel ezelőtti akvizíciója óta ezzel a fejlesztés egyik legfontosabb mérföldkövét sikerült elérnünk. Eredeti terveink szerint így hamarosan megkezdjük az építkezést, hogy 2026-ra felépüljön a LAKE11 lakópark.

„Igyekeztük megtalálni az egyensúlyt a beépítettség és a zöld területek között, illetve arra is figyeltünk, hogy az épületek mérete ne tegye tönkre a zöldövezeti miliőt. Az építésügyi hatóság engedélye is a jövő otthonaiba fektetett bizalmat és a projektünk sikerességét bizonyítja.” – Nyilatkozta Borbély Zoltán, az ATENOR ügyvezetője.

Az elmúlt egy évben már javában zajlott az előkészítő munka, melynek a gyümölcse a most megszerzett építési engedély. Az összesen 18 telket felölelő fejlesztési területen különböző stílusú épületekben, különböző otthonokat építünk. Ezek megtervezéséhez 4 elismert és többszörösen díjazott, különböző stílust megálmodó tervezőirodát kértünk fel. „A párhuzamosan dolgozó építészirodák gyorsan tudtak dolgozni – így tudjuk tartani a betervezett ütemet, – az egymással harmonizáló épületek az egységes tájépítészettel kiegészülve pedig egy sokszínű lakóparkot eredményeznek.”  nyilatkozta Szörcsök Gabriella, az ATENOR értékesítési menedzsere.

A kb. 8 hektáros telekegyüttesen hozzávetőlegesen 1300 lakás építésére lett volna lehetőség, mi azonban csupán 900 otthont építünk, mert a célunk az, hogy olyan élhető környezetet teremtsünk, ahol minden generáció jól érzi magát. Így nálunk nemcsak a közös terek, hanem a lakások átlag alapterülete is nagyobb a megszokottnál. A lakóparkból ki sem kell mozdulni, ha egy kis kikapcsolódásra vágyna az ember: A nagy zöld parkokban pihenhetünk, a tó körüli futópályán vagy a kültéri fitneszben sportolhatunk, a kertben és erkélyen vagy a teraszon olvashatunk, jógázhatunk. Mindennapi kényelmünket helyben található kisebb boltok, kávézók teszik még kellemesebbé.

Az ingatlanfejlesztésen kívül a városfejlesztés is szívügyünk. Ezért az önkormányzattal közösen az itt élő családok magas színvonalú ellátása és kényelme érdekében a lakóparkon belül orvosi rendelőt és magán üzemeltetésű óvodát is létesítünk. Az önkormányzat tulajdonában álló Kánai-tó körüli területet számos közterület fejlesztés megvalósításával rehabilitáljuk, és részt veszünk a Kánai-tó régóta várt revitalizációs programjában is. Olyan parkokat, tóparti sétányt és futópályát, kültéri aktív és pihenőpontokat teremtünk a környéken lakók számára, melyek mind hozzájárulnak Újbuda fejlődéséhez és a negyedben lakók hosszútávú jóllétéhez.


Az építési engedély megszerzését különleges akcióval szeretnénk megünnepelni!

A 2022. május 31-ig lefoglalt lakásokhoz ezért most az alapon felüli, EXTRA gépekkel felszerelt konyhát adunk!A beépített konyha nálunk eddig is az alapár részét képezte, de a rendkívüli akciónk keretén belül már nemcsak az elektromos főzőlapot, a sütőt és szagelszívót adjuk hozzá beépítve, hanem a beépített fagyasztós hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és mosogatógépet is. Így a beköltözésedet már az első pillanattól kezdve a vendégek fogadására kész, több millió Ft értékű amerikai konyhádban ünnepelheted meg.

Az ATENOR az új építésű lakásoknál megszokott piaci sztenderdhez képest jóval magasabb műszaki tartalmat is ad. Leendő otthonod a gépesített konyhán felül, kültéri árnyékolókkal, a legkorszerűbb geotermikus mennyezeti hűtés-fűtéssel és alap okosotthon funkciókkal vár.

A LAKE11 Home & Park építkezését hamarosan megkezdjük, így már csak rövid ideig van lehetőség a kiválasztott lakás belső műszaki tartalmának módosítására. Egy-egy válaszfal áthelyezése, vagy egyéni igények szerinti elektromos kiállás áttervezése már csak korlátozott ideig lehetséges. Regisztrálj minél hamarabb és egyeztesd egyéni műszaki igényeidet!

Foglald le most leendő otthonod és használd ki a még limitált ideig elérhető bevezető akciónk kínálta kedvező fizetési ütemezést is:

  • 2 millió Ft-tal lefoglalhatóak lakásaink, ami beleszámít a vételárba.
  • Csak a vételár 10%-át kell kifizetni az előszerződés aláírásakor.
  • A 10% foglalónak minősül.
  • A maradék 90%-ot elég csak beköltözéskor kifizetni.

Válassz elsőként a Lake11 Home & Park lakáskínálatából és foglald le leendő otthonodat most bevezető kedvezményekkel!

Ajánlatkérés